About us

First class business
Roy Vanbellingen is dé drijvende kracht achter First Class Limousine. 10 jaar geleden ging hij voltijds aan de slag als privéchauffeur. Gezellig cruisen naar Parijs of rustig de file volgen richting Zaventem? Roy geniet van het autorijden en op tijd en stond een vriendelijke babbel. Toen zijn voormalige baas in 2011 de zaak stopzette, startte Roy met veel plezier zijn eigen taxibedrijf. 

First class service

Iedere dag laat First Class Limousine zich van zijn beste kant zien. Een goeie service staat centraal en dat betekent een stipte aankomst, klantvriendelijkheid, veiligheid op de baan en blinkende wagens. Ook online proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met ons online reservatiesysteem kan altijd en overal een rit boeken. Snel en eenvoudig! 

First class people

First Class Limousine is een hardwerkend familiebedrijf waarbij de klant op de eerste plaats komt. Een team van 6 chauffeurs staat dag en nacht klaar. Zoekt u een shuttledienst voor een langere periode of artiestenvervoer gedurende het hele festival? Dan zijn we met voldoende chauffeurs om af te wisselen, zodat veiligheid en service steeds gegarandeerd is. 

First class cars

First Class Limousine heeft een luxevloot ter beschikking met minibusjes en luxe personenwagens: Mercedes minibusjes, een luxueuze Mercedes S-klasse en een Maserati quattroporte. Alles voor uw comfort en vervoer in ware VIP-stijl! Heeft u nood om meerdere luxewagens te huren? Dan doen we een beroep op enkele betrouwbare partners.

Uw luxe vervoer online reserveren? Boek hier >>

Wilt u meer informatie over onze diensten? Lees meer >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x