Black Star Limo Service

About us

Black Star Limo Business

Black Star Limo Service biedt limo en chauffeur diensten aan binnenland en buitenland, die u en uw gasten veilig en in discreet naar uw bestemming brengt. Onze aanpak, is comfortabel, stijlvol en betaalbaar personenvervoer. Onze dienste Directie chauffeur, Shuttle's, Ceremoniewagens, Luchthavenvervoer, Artiestenvervoer en runner service is geen probleem voor ons en wij denk graag met u als klant mee naar een gepaste oplossing.

Black Star Limo Service

Iedere dag laat Black Star Limo Service zich van zijn beste kant zien. Een goeie service staat centraal en dat betekent een stipte aankomst, klantvriendelijkheid, veiligheid op de baan en blinkende wagens. Ook online proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met ons online reservatiesysteem kan altijd en overal een rit boeken. Snel en eenvoudig! 

Black Star Limo People

Black Star Limo Service is een hardwerkend familiebedrijf waarbij de klant op de eerste plaats komt. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Zoekt u een shuttledienst voor een langere periode of artiestenvervoer gedurende het hele festival? Dan zijn we met voldoende chauffeurs om af te wisselen, zodat veiligheid en service steeds gegarandeerd is. 

Black Star Limo Cars

Black Star Limo Service heeft een ruime vloot ter beschikking van luxe personenwagens en luxe minibusjes: Mercedes S-klasse en BMW 7 Serie, Mercedes V-klasse. Alles voor uw comfort en luxe! Heeft u nood om meerdere luxewagens te huren? Dan doen we een beroep op enkele betrouwbare partners.

Uw luxe vervoer online reserveren? Boek hier >>

Wilt u meer informatie over onze diensten? Lees meer >>

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x